In i vecka 28, endast 12 veckor kvar...

Oj vad fort det går, snart är det jul och det är bara 12 veckor kvar till förväntat förlossning.

Känner mig fortfarande inte tung fast det är lite svårt att ta sig upp och ner ibland, eller att sätta på strumpor/skor/koppel på hunden osv. Börjar känna av lite mer krämpor, exempelvis smärtor framme i bäckenet, ryggont och jag har börjat sova riktigt dåligt. Men annars bra. Orkar fortfarande jobba och gå ut med vovven.

Idag var jag och Ayala på adventspromenad på Västerås Kennelklubb, 10+ och regn fick vi. Det känns att julen närmar sig :) Efter det åkte vi till mamma och åt smörgås med julskinka och tände adventsljus, så liiite julstämning, knappt...

Idag går vi in i vecka 28, så här säger dom om det:

Nu är du 27 veckor gången (eller gravid i 28:e veckan, om du föredrar att räkna så). Nu ligger slutspurten framför dig — två trimestrar avklarade, en kvar. Din bebis växer och förbereder sig för sin födelsedag. De närmaste två veckorna kommer bebisen att öka snabbt i vikt och du kommer kanske att känna dig andfådd och trött i takt med att du växer med bebisen. Om du kunde se din bebis nu, skulle du se mer och mer av en nyfödd bebis beteende. Bebisen blundar och öppnar sina ögon, sover och vaknar på regelbundna tider och suger kanske på tummen eller andra fingrar. Denna vecka kan din bebis ha mycket hicka också, vilket förklarar den där konstiga, rytmiska känslan du kanske haft i magen!
Eftersom det inte verkar bli nån vinter i år så får man mysa med dom man älskar i soffan istället :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0