Spårning med Oscar & Ayala

Idag mötte jag och Ayala upp Oscar och Kerstin ute i Irsta för lite spårning och uppletning.
Det var en strålande dag, nästan 10 minus men solen värmde ändå. Vovvarna var lyckliga och busiga som vanligt och rejsade tillsammans över ängarna innan det var dags för lite "allvar".

Först körde vi uppletande. Ayala skulle leta reda på sin "godispåse" med köttbullar, inga problem. Hon letade metodiskt och hittade den båda gångerna. Problemet var bara att när hon hade hittat den så tappade hon intresset och började leta annat. Hm, måste nog lära in det momentet tror jag :)

Oscar skötte sig exemplariskt och hittade sin råtta utan problem trots vissa svårigheter.


Sen hade vi lagt tre spår, två kortare till Ayala och ett riktigt långt och klurigt till Oscar.

Första spåret var enkelt och gick rakt över en äng, och gick åt skogen. Ayala ville bara ha koll på vart Oscar tog vägen. Så när vi kom till det andra hade jag redan gett upp lite, det här var både mycket längre och gick igenom skogen som ett stort U med många korsande spår av djur, människor mm.

Men se där, nu hade Ayala fattat vad vi höll på med så hon tog spåret utan några problem, mattes sötnos :)

När Kerstin och Oscar kom tillbaka var även dom glada, Oscar hade skött sig med bravur och klarat även dom svåraste delarna utan att tveka! Vi har så duktiga vovvar så :)


Åkte sedan hem till mamma och Kent och blev bjuden på lunch, Ayala däckade och sov sedan resten av eftermiddagen :)

Åkte på kvällen tillbaka till Irsta och köpte en Bärsjal av en tjej där, får lägga upp bilder på det senare. Här kommer istället lite bilder från dagen!Strålande sol och iskristaller på ängarna utanför Irsta
Söta Oscar :)
Oscar har hittat sin råtta!!!
Ayala spårar över ängen
Vackra iskristaller

Fotografering och 4 veckor kvar!

I lördags var det bara fyra veckor kvar tills Junior beräknas komma! Skulle han följa sin mammas exempel så skulle han kunna vara här i slutet av veckan, hoppas inte det, då är ju jag på kurs :P
I söndags så var jag, M och Ayala iväg till Uppsala för en fotografering i Studion Photo Craft med superduktiga fotografen Thomas Dahl. Vi fick även hjälp av MakeUp Artisten Nathalie som sminkade både mig och M och höll koll på bångstyrigt hår under fotograferingarna :)
Ayala fick också vara med på bild med matte så klart och när hon inte blev fotad så låg hon som en prinsessa i en sittpuff och övervakade det hela. Älskade vovve!
Bilderna ska nu gås igenom och sen ska Thomas fixa i ordning dom, beräknas vara klart i mitten av feb, men jag kan inte låta bli att lägga upp två oredigerade bilder bara för att ge en liten försmak av hur det såg ut! :)
Prinsessan Ayala övervakar fotograferingen :)
Älskling blir stylad
Älskade Ayala!
Kärlek!
---------------------------------------
Vi fick en jätte fin spjälsäng av morfar och Yvonne när dom var på besök i lördags.
Nu står den bäddad och klar i sovrummet! :)

Ett nytt år, ett nytt liv...

Så då var det ett nytt år igen då.
Nyårs afton spenderades hos en arbetskamrat där vi spelade sällskapsspel och hade det trevligt. Ayala hade det också mysigt tills tolvslaget när raketerna satte fart på allvar, då smet hon under sängen tills det var över.

Igår så hade vi gått exakt 32 veckor och idag är vi alltså inne på vecka 33, endast 7 veckor kvar!!! 5 veckor kvar på jobbet om allt går som planerat, fast det börjar bli tungt. Finns risk att det blir mindre känns det som just nu.

Tog traditionsenligt lite bilder på magen idag och passade då på att ta lite fler än bara profilbilden så bjuder på dom här :)
Gott nytt år!!!


RSS 2.0