Vackra valpar

Idag så tillbringade vi större delen dagen hos Camilla och valparna. Tanken var att vi skulle göra en snabb visit men vi fastnade liksom där :)

Det var även Monica från Kennel Yulara som kommer att vara ägare till våran tjej, Elisabeth från Senjisfinx, Chanters husse och matte och lite av Camillas familj.

Valparna var underbara som sist och Ivy fortfarande oiförstående till varför vi inte bryr oss mest om henne istället för valparna. Hon är nog helt övertygad om att alla var där för hennes skull :)

Valparna blev ordentligt fotograferade och dom skötte sig utmärkt tycker jag. Nu återstår att "valp-säkra" huset, gömma undan sladdar och annat gnag-vänligt, köpa lite kompostgaller och annat smått och gott. Ska bli så himla roligt att ha valp i huset igen, det är ju nästan 8 år sen sist och även om det är mycket jobb så är det ju himmla roligt också!

Vi längtar efter dig tjejen, men snart får du komma "hem"! (innan dess måste vi dock komma på ett bra namn som både vi och Monica gillar... hm...)
Miss Amazings Field Silverglow

Brorsan Miss Amazing's Chanter Moonfilter

 


Syster Miss Amazing's Columbine Reeddancer
Syster 2 Miss Amazing's Feather Moonwand


Promenad

Idag var jag, Fredrik och Sune iväg och tog en sväng med Monica och hennes 4 basenjis. Sune var lite avvaktande men i slutet så lekte han och Noni en del.

Det var jätte kul att Sune äntligen fick träffa en basenji och jag tror att han kommer att ha jätte roligt med nya valpen. Det var trevligt för Fredrik att träffa Monica också, dom har ju inte hunnit ses ordentligt innan, bara som hastigast på Hund 2009.


En massa bebisar...

Nu har jag äntligen fått min beskärda del av bebisar!
I tisdags åkte jag och Fredrik först hem till Camilla på Miss Amazings Kennel och träffade henne och hennes 4 underbara valpar. Vi sitter nu och håller tummarna för att allt ska gå i vägen för i så fall så kommer en underbar liuten tik flytta hem till oss om några veckor! Behöver jag nämna att vi är till oss av förväntan? :)

Besöket gick iaf jätte bra och valparna var väldigt sociala och härliga. "Våran" valp var faktiskt lite extra förtjust i oss lustigt nog och somnade efter ett tag i mitt knä, hon kanske hade nått på känn!?

Här får ni också njuta av lite underbara valpbilder...

 


Fredrik och våran ev valp "Miss Amazing's Field Silverglow"
"Glow" mumsar på mitt finger
"Glow" har somnat i mitt knä, syrran fortsätter busa.Man blir trött av att busa, brorsan "Miss Amazing's Chanter Moonfilter"När man är liten kan man sova precis hur som helst :)"Hm, undrar hur den här smakar?"Fredriks skägg var mycket populärt hos "Chanter""Chanter"

"Glow"

"Glow"


Efter turen till Camilla så åkte jag vidare till syrran för att hälsa på Vilma och vilken underbar sötnos hon var då! När jag först kom dit s¨å låg hon och sov på pappa Peters mage och såg ut som en liten eskimå bebis med tjockt svart hår och sneda ögon :)

Hon hade vänligheten nog att hålla ögonen öppna i några minuter och vi tog massor med bilder på henne med mig, mamma Sofie och moster Josse. Vi får se när det blir våran tur :)

Här kommer lite bilder på Vilmsan iaf.


Det lilla eskimåbarnet

Jag och Vilma

Vilka ögon! Vilma posar som om hon aldrig gjort annat :)

Mamma Sofie med sin älskling

Stoltare moster får man leta efter, om Vilma skulle försvinna vet jag vem jag skulle misstänka först ;)


Det var allt för nu men fler bilder kommer med säkerhet.

Love T


Välkommen Vilma!Nu har Vilma fötts och både mamma och dotter mår bra.
Grattis Sofie och Peter!!

 

Själv ligger jag hemma och är sjuk, inge roligt alls, plus att jag inte kan åka och hälsa på Sofie och Peter och Vilma. Typiskt :(


Ett nytt år...

Då var det över, ännu ett år gånget och ett nytt har precis startat. Och inte bara ett nytt år, ett nytt årtionde!

2009 var inte direkt lyckans år, många sorger har följt oss och kommer att bäras med i våra hjärtan, både stora och små. Det vi kan göra är att blicka framåt, minnas att allt som händer har en mening och att det är våra erfarenheter som bygger oss som människor, både de bra och dom dåliga...


Vad kan vi vänta oss av 2009?

Förhoppningsvis kommer vi att:

- Renovera köket

- Få bättre ekonomi

- Bli med kusin till Vilma

- Få en fin sommar med bra väder

- Få semester tillsammans

- Skaffa ny hund


Troligtvis så kommer Feie inte att finnas med oss så mycket längre till, hon har fuinnits i våra liv sen hon var 8 veckor gammal och det kommer att bli tufft när hon är borta. Vi har redan börjat förbereda oss mentalt, tittat på en ny hund som sällskap till Sune och bara vänjt oss vid tanken på att våran underbara tjej inte ska sova brevid oss i sängen längre (vad mycket plats vi kommer att få!).

I morse var det 27 grader minus ute!!! När jag kom hem från jobbet var det 5 grader inne, varför? Jo Fredrik hade förtsökt elda hela dagen men det är något fel med vår spis/skorsten så det ryker bara in hela tiden och han hade fått ha förnstret öppet för att överleva! Hundarnas vatten var till och med fruset!
Och självklart så är ingen sotare i tjänst utan bara på jour fram tills den 11:e vilket innebär at det skulle bli för dyrt att ringa nån innan dess så vi får härda ut i kylan *burr*Vinterpromenad

Älskade systrar
Solen sken på nyårsdagen i Krägga hos Sofie och Peter


RSS 2.0