24 veckor klart, 15 veckor kvar :)

Idag gick vi in i vecka 25, har sagt det förr men säger det igen! Vad tiden flyger!!!
Mår fortfarande bra, inte särskilt tung, fast hade faktiskt gått upp nästan 1,5 kg den här veckan :)


Igår kväll så fick M känna första sparken på riktigt. Han har tidigare haft handen på magen när det har sparkat men inte lyckats känna någon. Igår fick han flera rejäla kickar så det var skoj :)

Numera sparkas det inte bara på kvällstid utan lite titt som tätt under dagens gång.


Barnet

Nu börjar sista tredjedelen. Det händer inte så mycket utvecklingsmässigt utan barnet ligger och växer och mognar. Många rör sig mycket medan andra är mer stillsamma. Barnet kan känna igen din röst. Redan från vecka 23 har bebisen en chans att överleva en eventuell för tidig födsel även om det ofta för med sig en del komplikationer. Vikt: 800 gram.







Vi går alltså nu in i tredje delen av graviditeten, dvs slutfasen. Februari känns fortfarande jätte långt borta men med tanke på hur veckorna svischar förbi så är det snart här.

Vi var och kolla de på vagn igen förra helgen, har hittat en vagn som verkar väldigt bra men som är misstänksamt "billig", om nu en barnvagn kan vara billig :-P

Det är Babyproffsens egna märke Baby Travel "Grizzly" som vi har kikat på. Inte hittat något negativt om den än men vi avvaktar nog ändå. Inte för att vi har några pengar att köpa för just nu ändå så :(

Skulle behöva byta bil ochså eftersom inga vagnar får plats i den vi har... suck. Pengarna bara rullar iväg känns det som. Men det löser sig nog, hoppas jag. Så här ser vagnen ut iaf :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0