Utställning i Åkersberga

Nu har vi kommit hem från Ayalas andra utställning på Greyhound Parken i Åkersberga.
Tanken var att Sofie skulle med med sin mops Laban men han lyckades skada ögat allvarligt två dagar innan och ligger nu inne på Ulltuna i Uppsala och kämpar för att få behålla sitt öga. Hur mycket otur får man ha???!!!


Sofie följde ändå med och tog med sig Sunes bror Biffen som sällskap så det var trevligt.
Vi hade tur med vädret också och Ayala skötte sig mer än exemplariskt. Hon mötte samma tik som sist, Mimmi från Senjisfinx, men den här gången blev det revansch!!! Ayala charmade domaren och kammade hem en första plats med ett HP och fick då möta "Angus", en import från Skottland som är född på samma dag som Ayala :)
Där gick hon bet med slutade med att bli BIM (bästa valptik) i sin ras.

Jag är mer än nöjd, speciellt som hon skötte sig så bra inne i ringen.
Jag lyckades även funda två täcken, ett regntäcke och ett vinter (ja, att växa i till nästa vinter) plus en sån där ihopfällbar stol som är perfekt att ha på utställningar.

Här kommer i alla fall dagens utlåtande:

"Feminin helhet. Trevligt utrycktsfullt huvud och uttryck. Bra hals och rygg, väl ansatt svans. Normala vinklar, tillräcklig bröstkorg. Sunda rörelser. Utmärkt temprament, väl visad."


Efter utställningen så åkte vi till lillasyster Josse som har fixat sig en underbar etta i Kungsängen, där fikade vi och sen åkte jag och lämnade av syrran, Vilma och Biffen, sen bar det av mot Sala.
Vi hade nämligen bestämt träff med Camilla och hennes vovvar plus en bekant till dom. Vi gick en skön prommenad där hundarna sprang som dårar ute på åkrarna. Tyvärr lämnade jag kameran i bilen och var för lat för att gå tillbaka för att hämta den annars hade jag kunnat få många fina bilder på buset :(

Nu är vi hemma och helt slut efter dagens äventyr...

Nu vill Ayala berätta lite mer om dagen med lite bilder. Under tiden så håller vi tummarna för stackars Laban och hans öga!

*kram*Kommentarer
Postat av: Lillasyster Sofie :)

åå vad roligt! :-D hon är så duktig den där lilla näbbgäddan :-D

2010-05-17 @ 08:53:34
Postat av: Leo

Grattis från farsan Leo, Birgitta + sonen Dag

2010-05-18 @ 16:11:03
Postat av: pappa

Grattis. en duktig hund, tur att ni har henne...stor krampappa

2010-05-21 @ 16:48:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0