Vackra valpar

Idag så tillbringade vi större delen dagen hos Camilla och valparna. Tanken var att vi skulle göra en snabb visit men vi fastnade liksom där :)

Det var även Monica från Kennel Yulara som kommer att vara ägare till våran tjej, Elisabeth från Senjisfinx, Chanters husse och matte och lite av Camillas familj.

Valparna var underbara som sist och Ivy fortfarande oiförstående till varför vi inte bryr oss mest om henne istället för valparna. Hon är nog helt övertygad om att alla var där för hennes skull :)

Valparna blev ordentligt fotograferade och dom skötte sig utmärkt tycker jag. Nu återstår att "valp-säkra" huset, gömma undan sladdar och annat gnag-vänligt, köpa lite kompostgaller och annat smått och gott. Ska bli så himla roligt att ha valp i huset igen, det är ju nästan 8 år sen sist och även om det är mycket jobb så är det ju himmla roligt också!

Vi längtar efter dig tjejen, men snart får du komma "hem"! (innan dess måste vi dock komma på ett bra namn som både vi och Monica gillar... hm...)
Miss Amazings Field Silverglow

Brorsan Miss Amazing's Chanter Moonfilter

 


Syster Miss Amazing's Columbine Reeddancer
Syster 2 Miss Amazing's Feather Moonwand


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0