Update

Lovade ju att jag skulle skriva lite om gårdagen.

Vi åkte och hämtade Glow, eller Ayala som vi nu kallar henne, vid 7 tiden i Sala.
Sen bar det av hemmåt. Fredrik gick en sväng med Feie och Sune medans Ayala fick nosa runt och bekanta sig med köket. Det var lite läskigt men ju längre tiden gick så blev hon modigare och modigare.

Sen kom hundarna in och då blev det lite läskigt igen. Vi har grind till köket så dom satt båda och gnydde och ville komma in och hälsa och Ayala satt i ett hörn och morrade åt dom. Fast efter en minut ungefär blev hon nyfiken och började smyga när mare och närmare. Fast så fort Feie eller Sune rörde sig så smet hon snabbt tillbaka bakom oss.

Vi lagade mat och lät dom ta sin tid, tillslut så vågade Ayala fram och efter att ha fått hälsa med stöd av matte så blev hon jätte busig och gjorde lekinviter och skuttade framför gallret.

Då släppte vi först in Feie som var alldeles till sig, Ayala var hur cool som helst och verkade inte tycka att det var särskillt läskigt att ha en jätte hund som sniffade en över hela kroppen :)

Sen var det Sunes tur och dom fattade tycke direkt. Ayala blev överlycklig att hitta en lekkamrat i lagom storlek och dom två for runt som tokar i köket.

Vi åt middag på övervåningen och Feie och Ayala lekte kurragömma under fotöljen. Feie delade också med sig av sina ben och stod och tittade på medan lill-tjejen gnagde på ett alldeles för stort märgben :)


När det var sov-tajm så sov Ayala och Sune i sängen med oss, hon vaknade en gång under natten, då släppte jag ut henne, hon kissade och sen gick vi och la oss igen. En lugn natt helt enkelt :)

Nu ligger hon och sover efter att ha va5rit ute en  sväng med mig och Sune. Hon fick sitta under jackan och Sune springa lös. Men snart vaknar hon nog så då gäller det att vara med och släppa ut för kissning!

Fler bilder kommer snart :)


Kommentarer
Postat av: Monica Massih

Hej!

Kul att det går så bra! Nu ska jag till Camilla och skriva papper.



Vi ses!



Kramar

Monica + mormor Splash

2010-02-12 @ 13:38:56
URL: http://www.yulara.se
Postat av: pappa

Oj vilken söt liten flicka, hunden alltså, och Vilma också så klart :),

Jättefina bilder.



sköt om er.



kram



pappa

2010-02-16 @ 20:56:24
URL: http://www.mckillen.se
Postat av: mamsen

Jag läääängtar så att få se lilla Ayala.

Verkligen söt på bilderna!

Vi ses snart!

Kramar mamsen

2010-02-17 @ 08:56:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0