Besök hos Sofie och Peter

Nu har jag nyss kommit hem från att ha varit några dagar hos Sofie och Peter i Krägga.
Det har varit trevligt, jag kom i torsdags morgon. Började dagen tidigt med att åka till Bilbeskiktningen i västerås.
Som tur var så gick allt igenom så nu har vi två bilar igen!

Det var meningen att Josse skulle komma hem från Grekland på torsdags kvällen så jag, Sofie och mamma planerade att åka och hämta henne på arlanda. Så vi tänkte att vi tar en tur förbi Steninge slott i Märsta innan och kollar lite i deras mysiga butik där Sofie inte hade varit. Josses plan skulle inte landa förens halv åtta men vi ville ändå komma iväg runt två tiden. Sagt och gjort, halv vägs till Arlanda så får vi höra av Josse att deras plan är trasigt och dom vet inte om dom får lyfta eller inte, allt är väldigt oklart tydligen.
Vi fortsätter ändå till Steninge och har regelbunden kontakt med Josse. Tillslut visar det sig att dom måste flyga reservdelar från köpenhamn så dom kommer inte att komma iväg förens tidigast runt midnatt. Jaha, inte mycket att göra, vi åker sitället till Sigtuna och mamma bjuder på mat och vi pratar och har mysigt.
Vi åker hem runt femtiden och åker då direkt till graven. Vi har alla köpt några småsaker som vi hänger upp, bland annat en träfågel från mamma och ett glaskors från mig. Vi stannar en stund och pratar med Victor, blåser såpbubblor och så och sen så åker vi in till Bålsta och hyr en film, Marley och Jag (en måste se film om man tycker om hundar) och köper några gravljus som vi ska sätta vid graven. Sen bär det av hemmåt där vi lagar mat, ser på film och myser och umgås. Runt 11 på kvällen ringer Josse, dom kommer inte att åka i natt utan får bo på hotell, ingen vet när dom ska få åka och det har brutit ut slagsmål på flygplatsen. Vilket kaos!

I slutändan ordnade allt sig, vi hämtade Josse på flygplatsen dagen efter 17.10 och såg på Across the Universe ( en annan mkt bra film) på kvällen.
Dagen efter (idag) så skulle Sofie och Peter åka till Almers hus, ett ställe för föräldrar som har eller har haft ett barn med cancer, jag hoppas att dom får en underbar vecka med fint väder och en chans att ta det lugnt.


NOTE! En liten kortis om Sune, idag så hoppade han helt plötsligt på tre ben i Sofie's kök och vi undrade om han hade gjort illa sig? Men riktigt så illa var det inte, han hade dock trampat på ett riskorn som hade fastnat under tassen, usch så hemskt! Det är Sune i ett nötskal det :)


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0