Agilitykurs, äntligen!

Idag var det äntligen dax för kursstart på fortsättningskursen i Agility! Som vi har längtat :)
Problemet var bara att vi inte hade någon barnvakt till Max! Pappa jobbade och mormor var sjuk.
Jaha, men då får han väl följa med. Hade planerat att ha honom i bärselen, då brukar han hålla sig lugn.
Han fick följa med på onsdagsträningen i bärselen och det gick bra, fast man kunde inte springa utan fick träna precision istället :)

Men så kollar man på vädret, REGN!!

Vad tusan, då kan ju inte pojkstackarn sitta i bärselen, nån måtta får det ju vara. Jaha, så då är det bara att stanna hemma? Men jag vill ju inte missa kursen...

Sagt och gjort, jag bestämmer mig för att chansa, tar med vagnen och packar in hela gänget i bilen.
Väl framma tar jag ut vagnen, lägger ner Max och sätter på regnskyddet. Sen tar vi en liten rasttur och han somnar så snällt. Ställer sen vagnen vid sidan av planen och ta mig tusan! Tror ni inte att killen sover sig igenom hela kursen, 2,5h!! Han brukar oftast vakna när vagnen står still, sover bättre när den rör på sig.

Och tur var det att det regnade, hade aldrig kunnat köra övningarna med honom i bärsele, det var massor med springande för mig med då vi tränade hindersug :)


Är i alla fall otroligt stolt över min son som sov så snällt, och Ayala var super duktig hon med!
Smet iväg några gånger men annars skötte hon sig galant! Tävlingsbanorna börjar härgra :)


I brist på bilder från dagen så kastar vi in en bild från i höst!


Photoshoot

Bestämde mig för att testa nya blixtarna idag. Trots platsbrist så lyckades vi få till en hyfsad setup och jag är nöjd med resultatet.
Fotade Max tills han tröttnade och passade på att ta några bilder på Ayala också. Nästa gång blir det bilder med lite tillbehör och nån annan bakgrund tror jag :)

Påsk mm...

Påsken har kommit och gått. Här hemma spenderades den till stor del i soffan då hela familjen blev sjuk. Det började med Max och sen jag och till sist Miitri. En vecka höll det i sig ungefär men nu är vi frisk igen!

Eftersom jag har världens bästa man så fick jag en "liten" överaskning för några veckor sen... M kommer hem med ett Elinchrom D-lite 4 paket (studioblixtar) och ett nytt porträttobjektiv till kameran! Jag har gått och suktat efter dom här grejerna lääänge! Såååå glad!! :D


Har inte hunnit inviga blixtarna än eftersom vi blev sjuka men planerar att göra det i veckan. Objektivet har jag använt en del och det är riktigt bra, Sofie tog lite bilder på mig och Max när vi var där i helgen så äntligen har jag bilder på oss också! Tack syrran, dom blev jätte fina!!


Max börjar bli så stor, har är vaken mer på dagarna och han "pratar" och är glad. Han börjar bli jätte stark i nacken och favoriten just nu är att stå, han vill INTE ligga ner utan står och tittar sig omkring. Men lite hjälp av mamma och pappa så klart :)


I helgen var jag och Max över till Sofie och hennes familj. På lördagen var det den 14e april, tre år sedan vår älskade Victor gick bort! Det är sjukt hur snabbt tiden går, känns som om det var aldeles nyss som han var här hos oss. Vi besökte graven, sjöng sånger och blåste såpbubblor.

Lägger med en länk till "Victors sida" som jag gjorde strax efter att ha gick bort. Hade inte varit inne på den själv på flera år och det rörde upp många minnen och känslor. Han kommer alltid att finnas hos oss!

PÅ kvällen så åkte jag och Sofie och två av hennes kompisar in till Bålsta och bowlade. Började bra men sen gick vår bowlingbana sönder!!!!! så vi fick avbryta. Riktigt trist, Sofie fick ett presentkort på en ny omgång men ändå. Vi satt och pratade och spelade dart och sedan drog vi vidare till Bålstas enda ute ställe, Rickards.
Riktigt trevlig kväll även om jag höll mig nykter.

PÅ söndagen var det Sofies 27 års dag och det blev tårta, god mat, presenter och promenader i solskenet.

Allt som allt så tog vi det rätt lugnt.

Hemma hos Sofie och Peter finns även Molly och Labans tre valpar. Ett resultat av en liten olycka när Molly löpte.

Dom är riktigt söta, en hane och två tikar (alla letar hem om någon är intresserad!).
Vilma älskar valparna och jag passade på att ta lite bilder när dom var ute och lekte på altanen. Även Ayala tyckte det var superskoj även om hon nästan var lite FÖR lekfull för dom ibland, hon sprang och for runt som en galning :)


Nu kommer lite bilder från dom senaste veckorna :)


Take care!



Glad påsk!

Idag är det påskafton och istället för en trevlig dag hemma hos syrran så har jag legat sjuk i soffan :(

Max har också varit sjuk, han hostar och snorar men är trots det ganska pigg när han är vaken. Fast han har nästan inte gjort annat än sovigt dom närmaste dagarna, men det behövs säker när man är liten och sjuuuk!

Men han växer som han ska och lite till, i tisdags var det vägning och mätning och då var han uppe i 4420g och 55 cm, dvs + 1,4kg och 8 cm längre, nästan 8 veckor gammal.

Får hoppas att sjukdomen inte gör att han hamnar efter på kurvan, men jag tycker han verkar äta bra, även om han inte äter lika ofta, så det borde inte vara någon fara. Nästa koll är på syster Josses födelsedag, den 26e april!


Men istället för att sitta och tycka synd om mig själv och Max så bjuder jag på lite bilder från dom närmaste veckorna!

Håll till godo!



RSS 2.0