Lite bilder...

Nu var det ett tag sen jag skrev och det har hänt mycket skoj under tiden :)
Tänkte att jag uppdaterar i bilder ist bara text!


--------------------------------------------------------------------------------


Vi tog en dag och städade huset och gjorde lite vårfint. Nu börjar björkens blad slå ut i riset och krokusen och pärlhyacinten blommar för fullt i fönstret.Är man husets prinsessa så är det klart att man sover under täcket!


På påskdagen var vi på påsklunch hos morfar Kurt och Yvonne, där hamnade Vilma snabbt i centrum och hon klagade inte.      Vi åt alldeles för mycket god mat och tog en lång prommenad i solskenet. Sen fick vi rulla oss ut till bilen för att åka till Valpkursen med Ayala. :)

Vi lämnade Ayala och Sune hos mama och Kent och dom hade fått en underbar dag i solskenet ute vid lövudden där dom gick på långprommis, fick leta korv ute i naturen och bara mysa i solskenet på en brygga :)
På påskdagens eftermiddag var det dax för första valpkurstillfället med hund.
Det blev träning på "fyrklövern" , dvs fyra sätt belöna sin hund.
- Jakt (ex bollar)
- Mat/Godis
- Kontakt (kel)
- Kamp (trasa eller likn)

Ayala var mest intresserad av maten och bollarna, men vio ska försöka hitta något roligare att kampa med och se om hon gillar det bättre då.  Hon gillar ju att kampa med Feie iaf :)

Sen tränades sitt, det var inga problem, det sitter ju redan klockrent för henne. Sen tränade vi kontakt och att gå förbi alla hundarna och hålla kontakten med matte/husse och det gick också bra. Vi var väldigt nöjda med första gången. :)

När vi väl åkte och hämtade Feie och Sune hos mamma så var vi HELT slut, både vi och Ayala. Vi fikade lite med mamma och sen åkte vi hem och slocknade framför TVn.


Idag, måndag, ska vi åka in till Västerås och först beställa köket från Epoq, sen träffa mamma och Kent och ta en påskfika, sen vidare till Fredriks familj för en prommenad på Björnön och sen påsklunch/middag hos dom.
Fullt upp alltså!!!


*kram*


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0